fbpx

TOTUM KROPSTERAPI

Portræt af massør margit andersen

Hej! Dejligt du er landet her. Hermed har du taget det første skridt henimod at få din krop tilbage i en mere levende udgave!

Nu kan du enten vælge at gå direkte til bunden af denne side og klikke dig videre til booking af din behandling i kropsterapi til intropris. Og så vil jeg se frem til at se dig i min klinik her i Bellinge om ikke så længe.

Du er også velkommen til at læse videre her på siden, hvor du kan høre lidt om mig, og hvordan andre har oplevet at få behandling hos mig. Det kommer her:

Som du nok allerede har set, så hedder jeg Margit, og er kropsterapeut og massør. Min klinik ligger i Bellinge syd for Odense…

Lige nu tilbyder jeg kropsterapi til kun 450,- kr. til nye kunder.

Giv dig selv den bedste gave: Prøv kropsterapi på din egen krop! Få sat fut i de gode hormoner og immunforsvaret, så du kommer godt igang med at nyde årstiden.

Den afstressende og super blødgørende massageform, er et fantastisk boost for alle dele af din krop. Du bliver i løbet af behandlingen bevæget fra top til tå. Alle dine celler får nye forsyninger og leddene bliver smurt, som om du havde været afsted til gymnastik eller yoga :).

Hør hvad mine kunder siger:

“Nogle gange er man heldig at google den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Sådan oplevede jeg min første behandling hos Margit – en behagelig, lyttende person, som er dedikeret til sit arbejde”.
Helle Poulsen

“Jeg har været hos Margit et par gange nu, og det hun kan, er helt fantastisk, man tror det ikke… men hun formår at finde alle de ømme punkter, og den metode hun bruger, for at få kroppen løsnet op, er fantastisk…. Jeg kan kun anbefale at prøve Margit”.
Pia Vedstesen

“Jeg har nu brugt Margit som massør i 2 år. Har det altid fantastisk efter behandlingerne. Kan varmt anbefales”.
Hanne Plechinger.

Med en intro-behandling har du muligheden for at afprøve om kropsterapi er noget for dig. Det er rigtig vigtigt for mig, at behandlingen føles rigtig for dig. Derfor har jeg dette tilbud til dig. 

Klienter, der kommer til mig døjer ofte med uro eller spændinger i kroppen og måske hovedpine. Mange kæmper også med stress og tankemylder.

Efter behandlingen vil du få mere energi, færre spændinger, og du vil føle dig godt tilpas i dig selv.

 

Mine kunder siger

Sebastian Ohmsen
Sebastian Ohmsen
2024-01-28
Margit har hjulpet mig i flere stressede perioder. Det har både være under kropsterapien, men også med gode råd og teknikker til at få styr på hovedet i de stressede situationer derhjemme.
Thomas
Thomas
2023-09-04
Gode behandlinger, hjælpsomme øvelser - sundt for krop og hjerte :-)
sidsel haahr
sidsel haahr
2023-05-05
Kropsterapi hos Margit kan klart anbefales hun ved virkelig hvad hun gør
Andreas Ravn Akselbo
Andreas Ravn Akselbo
2023-03-20
Kan klart anbefales. Behageligt og hjælpsomt. Min krop var dejlig afslappet hele dagen.
Sanne Jægerholm
Sanne Jægerholm
2023-01-29
Super god massør, meget venlig og rar. Lytter til ens behov
Kabuya Nzala
Kabuya Nzala
2023-01-24
Hendes behandling skal prøves og mærkes på sin egen krop da det giver mere end du tror.
Kristina Sommer
Kristina Sommer
2022-10-04
Utrolig skøn oplevelse og massage!
Pia Vedstesen
Pia Vedstesen
2022-06-30
Jeg har været ved Margit, et par gange indtil nu, og det hun kan, er helt fantastisk, man tror det ikke ….men hun formår at finde alle de ømme punkter, og den metode hun bruger, for at få kroppen , løsnet op, er fantastisk…… jeg kan kun anbefale, at prøve Margit.
Sara Johansen
Sara Johansen
2022-05-24
Jeg besøgte Margit for første gang for ca et år siden. Min nakke og skuldre gav store smerter. Holdt derefter en længere, ufrivillig pause, og er nu tilbage med nakke og skuldre, der ikke vil, som jeg. Margit er ikke kun stærk og kompetent, hun er også lydhør, fleksibel og en meget dygtig kropsterapeut.
Julie Larsen
Julie Larsen
2022-05-22
Jeg startede ved Margit i september '21 efter et længere coronaforløb, hvor jeg fortsat oplevede bl.a. hovedpine samt kropslig og mental træthed. Jeg læste om kropsterapi og for mig gav det mening at krop og psyke skulle heles sammen. Jeg fortryder ikke et sekund at have mødt Margit! Hvad der startede som behandling efter corona, har udviklet sig til et selvkærligt arbejde med fokus på selvudvikling. Margit er empatisk, lyttende og evner i høj grad at stille de spørgsmål som gør jeg trygt tør se mine tanker i øjnene og selv beslutte hvilke der skal have opmærksomhed. Hun er en kompetent behandler, hvis varme og rolige fremtoning skaber en tryghed, som gør det nemt at åbne op og slappe af under en behandling. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Margit! Alle burde have en Margit i sit liv.

TILMELD NYHEDSBREV

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitikCOOKIES.

KONTAKT

Margit Andersen
Sædekildegårdvej 73
5250 Odense SV

+45 50 54 94 99
margitdudi@gmail.com

CVR 39956985

ÅBNINGSTIDER

Man: 9:00 – 15:00
Tir:  9:00 – 15:00
Ons: 9:00 – 15:00
Tor:  9:00 – 15:00
Fre:  9:00 – 14:00
Lør: Efter aftale
Søn: Efter aftale

Scroll to Top