fbpx

TOTUM KROPSTERAPI

Margit Andersen totum kropsterapi

Hej! Dejligt du er landet her. Hermed har du taget det første skridt henimod at få mere ro og overskud i dit liv!

Klik herunder og gå direkte videre til booking af din behandling i kropsterapi til intropris.

Introduktion til kropsterapi til kun 450,-kr. til nye kunder. Normalprisen er 850 kr.

Jeg ser frem til at se dig i min klinik i Bellinge om ikke så længe.

Giv stress, selvkritik og pres det helt rette modspil og sig farvel til bekymring, usikkerhed og dårlig samvittighed.

Hør hvad mine kunder siger:

“Jeg har været ved Margit et par gange indtil nu og det hun kan er helt fantastisk. Man tror det ikke…men hun formår at finde alle de ømme punkter og den metode hun bruger til at få kroppen løsnet op, er fantastisk. Jeg kan kun anbefale at prøve Margit”.
Pia Vedstesen

“Hvad der startede som behandling efter Corona, har udviklet sig til et selvkærligt arbejde, med fokus på selvudvikling. Margit er empatisk, lyttende og evner i høj grad at stille de spørgsmål, som gør, at jeg trygt tør se mine tanker i øjnene, og selv beslutte hvilke, der skal have opmærksomhed. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Margit.
Alle burde have en Margit i sit liv”.
Julie Larsen

“Mit forløb hos Margit gav mig en styrke i samspillet mellem krop og sind. Jeg fik virkelig sat nogle ting på plads. Margit er professionel og empatisk. Meget behagelige behandlinger. Kan på det varmeste anbefale Margit”.
Anita Engelbæk

Sebastian Ohmsen
Sebastian Ohmsen
2024-01-28
Margit har hjulpet mig i flere stressede perioder. Det har både være under kropsterapien, men også med gode råd og teknikker til at få styr på hovedet i de stressede situationer derhjemme.
Thomas
Thomas
2023-09-04
Gode behandlinger, hjælpsomme øvelser - sundt for krop og hjerte :-)
sidsel haahr
sidsel haahr
2023-05-05
Kropsterapi hos Margit kan klart anbefales hun ved virkelig hvad hun gør
Andreas Ravn Akselbo
Andreas Ravn Akselbo
2023-03-20
Kan klart anbefales. Behageligt og hjælpsomt. Min krop var dejlig afslappet hele dagen.
Sanne Jægerholm
Sanne Jægerholm
2023-01-29
Super god massør, meget venlig og rar. Lytter til ens behov
Kabuya Nzala
Kabuya Nzala
2023-01-24
Hendes behandling skal prøves og mærkes på sin egen krop da det giver mere end du tror.
Kristina Sommer
Kristina Sommer
2022-10-04
Utrolig skøn oplevelse og massage!
Pia Vedstesen
Pia Vedstesen
2022-06-30
Jeg har været ved Margit, et par gange indtil nu, og det hun kan, er helt fantastisk, man tror det ikke ….men hun formår at finde alle de ømme punkter, og den metode hun bruger, for at få kroppen , løsnet op, er fantastisk…… jeg kan kun anbefale, at prøve Margit.
Sara Johansen
Sara Johansen
2022-05-24
Jeg besøgte Margit for første gang for ca et år siden. Min nakke og skuldre gav store smerter. Holdt derefter en længere, ufrivillig pause, og er nu tilbage med nakke og skuldre, der ikke vil, som jeg. Margit er ikke kun stærk og kompetent, hun er også lydhør, fleksibel og en meget dygtig kropsterapeut.
Julie Larsen
Julie Larsen
2022-05-22
Jeg startede ved Margit i september '21 efter et længere coronaforløb, hvor jeg fortsat oplevede bl.a. hovedpine samt kropslig og mental træthed. Jeg læste om kropsterapi og for mig gav det mening at krop og psyke skulle heles sammen. Jeg fortryder ikke et sekund at have mødt Margit! Hvad der startede som behandling efter corona, har udviklet sig til et selvkærligt arbejde med fokus på selvudvikling. Margit er empatisk, lyttende og evner i høj grad at stille de spørgsmål som gør jeg trygt tør se mine tanker i øjnene og selv beslutte hvilke der skal have opmærksomhed. Hun er en kompetent behandler, hvis varme og rolige fremtoning skaber en tryghed, som gør det nemt at åbne op og slappe af under en behandling. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Margit! Alle burde have en Margit i sit liv.

Scroll to Top