fbpx

ENERGI-RO-OVERSKUD

ENERGI, RO, OVERSKUD.
Oplever du, at stress, selvkritik og pres i hverdagen gør det svært at være dig?

Og synes du, at du tit bliver fyldt med bekymring og dårlig samvittighed?

Kropsterapi beroliger dig, direkte gennem kroppen;
Den pulserende, afstressende massage får nervesystemet til at falde til ro så du, bare ved at ligge og tage imod behandlingen, kommer helt ned i gear.

Din krop får signal til at slappe helt af. Netop den afslapning, som kan føles helt uopnåeligt på egen hånd, når man først er presset.

Det kan igen føre til dårlig søvn, som gør os irritable, og ender tit i dårlig samvittighed over, ikke at være den person, vi gerne vil være.

Det er her kropsterapien er din direkte vej til mere fred og ro indeni.

Kropsterapi er den mest konkrete selvomsorg du kan give dig selv!
Netop selvomsorgen kan være det sværeste at give sig selv, fordi indvendingerne står i kø…: “Har jeg fortjent det, når jeg skælder ud og er så underskudsagtig?  Men selvomsorg er helt nødvendig;

For det er først, når du er dér, hvor du kan give dig selv omsorg, at du igen kan være nærværende i selskab med dine børn, kæreste og ikke mindst dig selv, med omsorg og medfølelse!

“…det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Margit er en kompetent, rolig og omsorgsfuld behandler, som evner at få mig til at se mine udfordringer med helt nye øjne.”

Kropsterapi 90 min: 850.-kr

Sebastian Ohmsen
Sebastian Ohmsen
2024-01-28
Margit har hjulpet mig i flere stressede perioder. Det har både være under kropsterapien, men også med gode råd og teknikker til at få styr på hovedet i de stressede situationer derhjemme.
Thomas
Thomas
2023-09-04
Gode behandlinger, hjælpsomme øvelser - sundt for krop og hjerte :-)
sidsel haahr
sidsel haahr
2023-05-05
Kropsterapi hos Margit kan klart anbefales hun ved virkelig hvad hun gør
Andreas Ravn Akselbo
Andreas Ravn Akselbo
2023-03-20
Kan klart anbefales. Behageligt og hjælpsomt. Min krop var dejlig afslappet hele dagen.
Sanne Jægerholm
Sanne Jægerholm
2023-01-29
Super god massør, meget venlig og rar. Lytter til ens behov
Kabuya Nzala
Kabuya Nzala
2023-01-24
Hendes behandling skal prøves og mærkes på sin egen krop da det giver mere end du tror.
Kristina Sommer
Kristina Sommer
2022-10-04
Utrolig skøn oplevelse og massage!
Pia Vedstesen
Pia Vedstesen
2022-06-30
Jeg har været ved Margit, et par gange indtil nu, og det hun kan, er helt fantastisk, man tror det ikke ….men hun formår at finde alle de ømme punkter, og den metode hun bruger, for at få kroppen , løsnet op, er fantastisk…… jeg kan kun anbefale, at prøve Margit.
Sara Johansen
Sara Johansen
2022-05-24
Jeg besøgte Margit for første gang for ca et år siden. Min nakke og skuldre gav store smerter. Holdt derefter en længere, ufrivillig pause, og er nu tilbage med nakke og skuldre, der ikke vil, som jeg. Margit er ikke kun stærk og kompetent, hun er også lydhør, fleksibel og en meget dygtig kropsterapeut.
Julie Larsen
Julie Larsen
2022-05-22
Jeg startede ved Margit i september '21 efter et længere coronaforløb, hvor jeg fortsat oplevede bl.a. hovedpine samt kropslig og mental træthed. Jeg læste om kropsterapi og for mig gav det mening at krop og psyke skulle heles sammen. Jeg fortryder ikke et sekund at have mødt Margit! Hvad der startede som behandling efter corona, har udviklet sig til et selvkærligt arbejde med fokus på selvudvikling. Margit er empatisk, lyttende og evner i høj grad at stille de spørgsmål som gør jeg trygt tør se mine tanker i øjnene og selv beslutte hvilke der skal have opmærksomhed. Hun er en kompetent behandler, hvis varme og rolige fremtoning skaber en tryghed, som gør det nemt at åbne op og slappe af under en behandling. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Margit! Alle burde have en Margit i sit liv.

Scroll to Top